Inschrijven

Iedereen vanaf 18 jaar en ouder met een geldig verblijfsdocument kan zich registreren. Volg de instructies stap voor stap. Heb je alle gegevens ingevuld? Klik dan op versturen en je bent geregistreerd bij Area. Je ontvangt een bevestiging van de registratie. Registratie kan alleen of samen met (een) ander(en). Registratie bij Area is gratis. 

Om voor een woning van Area in aanmerking te kunnen komen, moet je in het bezit zijn van een actuele Inkomensverklaring van de Belastingdienst. Zorg dat je deze verklaring aangevraagd hebt, als je gaat reageren op woningen, je kunt deze downloaden van Mijn Belastingdienst of opvragen door de belastingdienst te bellen: 0800-0543.
Wij adviseren je om dit elk jaar op te vragen bij de belastingdienst. Als je het formulier niet hebt bij een woningtoewijzing, gaat deze niet door. De woning wordt aan de volgende kandidaat aangeboden.

Let op! Krijg je de melding dat het BSN-nummer al bekend is bij Area, dan ben je al ingeschreven als woningzoekende. Je kunt dan inloggen en jouw gegevens controleren en wanneer nodig wijzigen. Wanneer je jouw inloggegevens kwijt bent, kun je contact opnemen met Area